Salih Uçan Beşiktaş : Beşiktaş: "Salih Uçan ile prensip anlaşmasına vardık ... / Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.

Salih Uçan Beşiktaş : Beşiktaş: "Salih Uçan ile prensip anlaşmasına vardık ... / Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.

Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor.

Salih Uçan gün sayıyor! Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme...
Salih Uçan gün sayıyor! Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme... from www.ajansbesiktas.com
Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, salih uçan transferini resmen duyurdu. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor.

Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi. Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi.

Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu.

Beşiktaş'tan Salih Uçan için transfer açıklaması ...
Beşiktaş'tan Salih Uçan için transfer açıklaması ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor.

Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından.

Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi.

Adı Beşiktaş'la anılan Salih Uçan'dan duygusal veda
Adı Beşiktaş'la anılan Salih Uçan'dan duygusal veda from www.habernediyor.com
Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak?

Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı.

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı salih uçan. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook